BSV Suomeksi


BSV:n menestymisen tiellä on ainakin 3 uhkatekijää

Kirjoitan nämä ajatukset muistiin maanantaina 25. toukokuuta 2020.

Ensimmäinen niistä uhkatekijöistä on Craig Wright, toinen on matala transaktiovolyymi, ja kolmas on Tether.

Tether on yksi suurimmista virtuaalivaluutoista. Se väitetysti printtaa virtuaalivaluuttaa vain sen verran kuin valuuttaa on vastaava määrä Yhdysvaltain dollareina. Uskon Tetherin olevan miljardien eurojen kokoinen huijaus. Sen paljastuminen hankaloittaa muiden virtuaalivaluuttojen ynnä muiden lohkoketjuhankkeiden menestymistä.

BSV:n menestyminen edellyttää datan "uploadaamista" BSV-lohkoketjuun. Mitä enemmän dataa, sitä parempi. Periaatteessa datan luonteella ei ole merkitystä, kunhan se on laillista, sillä bitti kuin bitti johtaa transaktiokulujen perimiseen. Tälle projektille suurehko haaste on nimenomaan kasvattaa lohkoketjuun siirrettävän datan määrää ja kokoa.

Craig Wrightin nyt käynnissä oleva oikeusjupakka ei jääne hänelle ainoaksi, mutta käynnissä olevalla on suuri merkitys BSV:n tulevaisuudelle. Uskon Wrightin häviävän juttunsa Kleimania vastaan. Oikeusjutun päätös tulee välittymään BSV:n hintalappuun. Toisaalta tuomari jättänee mahdollisuuden kummallekin osapuolelle valittaa tuomiosta, joten luvassa lienee valituskierros.